sâmbătă, 20 octombrie 2007

Tineretul Social Democrat Cluj-Napoca şi-a ales conducerea

În data de 26.06.2007, TSD Cluj-Napoca şi-a ales echipa de conducere pentru următorii doi ani. Preşedintele ”juniorilor” social-democraţi, la nivel de municipal, Gabriel Oniga şi-a păstrat postul, neavând niciun contracandidat care să-l înfrunte.
De la Conferinţa municipală TSD Cluj-Napoca, nu putea lipsi preşedintele organizaţiei judeţene a PSD Cluj, Ioan Rus, preşedintele Tineretului Social Democrat, deputatul Nicolae Banicioiu şi, vicepresedinţii PSD Cluj-Napoca, Ioan Vuşcan şi A
lexandru Cordoş. Alături de social-democraţi au mai fost prezenţi în sală invitaţi şi lideri „juni” din PNL, PD, PNG şi PNTCD.
Liderul „Grupului de la Cluj”, Ioan Rus, s-a referit, la începutul evenimentului, la felul în care se face politică, pe căile negocierii şi a dialogului. A mai subliniat că în PSD încă există probleme, fapt pentru care clujenii vor avea în continuare o poziţie fermă, justificată de nevoia consolidării stângii politice. Gabriel Oniga şi cei trei vicepreşedinţi au fost aleşi în urma sesiunii de voturi exprimate unanim deschis în favoarea lor.
Deasemenea, noua echipă de conducere a prezentat partidului oferta de tineri pe care aceştia o propun pentru alegerile locale din 2008. În discursul lui Gabriel Oniga, s-a subliniat faptu că: „Etapa activităţii de lipit afişe a trecut, e momentul unor proiecte dinamice...”.
În acest moment, echipa de conducere a TSD Cluj-Napoca este compusă din preşedinte - Gabriel ONIGA, secretar - Alexandra STROIA, 3 vicepreşedinţi - Andrei NICOLAE, Lucia ŞTEAU , Dan TONCHIEVICI şi 16 membri - Alexandru POPA, Alina IUONAŞ, Bogdan MÎRDAN, Cristian ŢIBEA, Daniel RADU, Dragoş Şerban POP, Flaviu Adrian MIHALYI, Flavius MILÃSAN , Florin OROS, Ionuţ LÃNCRÃJAN, Izadora DUNCA, Mihai ALEXANDRESCU, Ovidiu COSTINAŞ, Radu COJOCARU, Sorin HUS, Vasile RUSCOVAN
Succes noii echipe care s-a format!

Flaviu Mihalyi

Niciun comentariu: