sâmbătă, 20 octombrie 2007

O nouă echipă, un nou început!

Vineri, 29 iunie 2007, a avut loc Conferinţa Municipală PSD Cluj-Napoca, în urma căreia, consilierul local Remus Lapuşan a fost reales în fruntea Organizaţiei locale a PSD Cluj-Napoca, fiind şi singurul candidat pentru această funcţie. Totodată, au fost realeşi vicepreşedinţii Vasile Puşcaş, Alexandru Cordoş, Gheorghe Vuşcan, Claudia Anastase, Marcel Wainblat, iar Ioan Bolovan şi Mircea Jorj se află la primul lor mandat ca vicelideri ai Organizaţiei locale. Cu acest prilej, PSD Cluj-Napoca a reiterat ideea că "PSD trebuie să-şi întărească identitatea de partid de stânga şi să-şi definească idealurile, ţinând cont de obiectivele social-democraţiei contemporane.” Organizaţia municipală a PSD Cluj-Napoca îşi afirmă apartenenţa identitară la familia stângii europene, continuând tradiţia social-democraţiei ardelene.(PRESAONLINE) La acest eveniment a fost prezent şi preşedintele PSD Cluj, domnul Ioan Rus. Pe durata conferinţei municipale s-a prezentat şi un raport privind activităţile PSD Cluj-Napoca, celor prezenţi la acest eveniment, precum şi un proiect pentru o administraţie europeană a municipiului Cluj-Napoca, un oraş cu „pretenţii” europene, conform primarului Boc. Liderii locali ai PSD Cluj au lăudat activitatea fostului consiliu municipal şi au criticat „viziunea” unor „domni” de la Bucureşti.
Cei peste 100 de delegaţi prezenţi, au ales si un nou consiliu municipal, format din 59 de membrii, care îşi vor asuma, pe deplin, responsabilitatea întocmirii unui plan local, marca PSD, pentru alegerile europarlamentare din toamnă, precum şi în vederea alegerilor locale şi parlamentare din 2008.
Votul acordat noului consiliu PSD Cluj-Napoca este un vot de încredere, care nu implică doar responsabilitate din partea celor aleşi, ci şi seriozitate, dorinţă de implicare, multă muncă, pasiune şi, nu în ultimul rând, profesionalism, toate acestea, cu scopul promovării valorilor şi a idealurilor social-democraţiei, la nivel local.

Flavius Milăşan

Niciun comentariu: