vineri, 8 februarie 2008

Mos Crăciun a făcut popas la PSD Cluj-Napoca



Se zice că spiritul sărbătorilor de iarnă trezeşte în oameni sentimentul de empatie. Într-un cuvânt, aceasta a fost atitudinea afectivă de care nu te puteai lipsi odată intrat în sediului PSD Cluj-Napoca în preajma Crăciunului,.
În data de 20.12.2007 sediul şi-a schimbat înfăţişarea. Decorul oficial de odinioară, cu care am fost obişnuiţi, a fost înlocuit cu unul de sărbătoare, din care nu putea lipsi bradul şi cadourile, pentru ai face să se simtă cât mai bine pe micuţii noştri invitaţi.
Cei aproape 150 de elevi din clasele primare de la Şcoala Generală "Emil Isac" şi Şcoala "Horea" s-au pregătit pentru întâlnirea cu reprezentanţii social democraţiei clujene, oferindu-le un repertoriu de urări, colinde şi poezii care ne-au copleşit şi ne-au umplut sufletele cu bucurie, făcându-ne să ne reamintim şi de vârsta inocenţei
Impactul nu ar fi fost suficient de mare dacă, la această reuniune, nu ar fi apărut simbolul Crăciunului şi anume „bătrânul” Moş Crăciun.

Sosirea lui a creat o stare de bucurie nemărginită în rândul micuţilor oaspeţi care, mult prea emoţionaţi, fie si-au uitat versurile, fie au rămas dea dreptul uimiţi de apariţia sa, preferând să studieze Moşul „cu plete dalbe” pe tot parcursul sărbătorii. Însă, Moş Crăciun PSD Cluj-Napoca parcă nici n-ar fi observat privirile curioase care îi erau adresate sau greşelile din timpul recitalului, făcându-şi datoria ca în fiecare an.
Astfel atmosfera de petrecere a fost încheiată cu o vorba bună şi împărţirea cadourilor, atât celor mici pentru prestaţia lor, cât şi unor membri din echipa TSD Cluj care au dat o mână de ajutor organizatorilor.

Tudor Andreea

Niciun comentariu: